Λιγα λογια

Τα Λιχουδόμπερδέμετα είναι ακόμα υπο κατασκεύη , δουλεύουμε για να δημιουργήσουμε ένα blog πλήρες ενημερωμένο σε ότι έχει να κάνει με τη γαστρονομία . Συγκεντρώνουμε τις καλύτερες συνταγές απο όλο το κόσμο .
Συνταγές που γλυκαίνουν ,αρωματίζουν τις καλύτερες μας στιγμες .
Μπορείτε και εσεις να γίνετε μέλη , να μας στέλνετε τις δικές σας συνταγές & σχόλια .

Καρτελες

Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2010

Συκωτακια

Τελειος μεζες η και κυριως φαγητο

Υλικα
Θα χρειαστουμε Συκωτακια πουλιων η συκωτι μοσχαρισιο .
Αλευρι
Δεντρολιβανο
Ξυδι

Τα σηκωτακια πουλιων τα αφηνουμε οπως τα αγορασαμε ενω το μοσχρισιο σηκωτι το κοβουμε σε κομματια. Αλατοπιπερωνουμε περναμε τα κομματια απο το αλευρι . Εν τω μεταξυ εχουμε βαλει στο τηγανι ελαιολαδο και το αφηνουμε να καψει μολις ειναι ετοιμο βαζουμε μεσα τα σηκωτακια μας τα αφηνουμε απο τη μια πλευρα να ροδοψηθουν και τα γυρναμε βαζουμε μεσα μπολικο δεντρολιβανο και μολις ψηθει και η αλλη πλευρα σβηνουμε με μπολικο ξυδι . Τ α αφηνουμε λιγο με δυο τρεις βρασεις να παρουν το αρωμα και του ξυδιου ( να εξατμμιστει και να μεινουν τα αρωματα του ) και τα βγαζουμε , ειναι ετοιμα για σερβιρισμα , μυρωδατα και πεντανοστιμα .

Δοκιμαστε τα !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Translate