Τελειος μεζες η και κυριως φαγητο
Υλικα
Θα χρειαστουμε Συκωτακια πουλιων η συκωτι μοσχαρισιο .
Αλευρι
Δεντρολιβανο
Ξυδι
Τα σηκωτακια πουλιων τα αφηνουμε οπως τα αγορασαμε ενω το μοσχρισιο σηκωτι το κοβουμε σε κομματια. Αλατοπιπερωνουμε περναμε τα κομματια απο το αλευρι . Εν τω μεταξυ εχουμε βαλει στο τηγανι ελαιολαδο και το αφηνουμε να καψει μολις ειναι ετοιμο βαζουμε μεσα τα σηκωτακια μας τα αφηνουμε απο τη μια πλευρα να ροδοψηθουν και τα γυρναμε βαζουμε μεσα μπολικο δεντρολιβανο και μολις ψηθει και η αλλη πλευρα σβηνουμε με μπολικο ξυδι . Τ α αφηνουμε λιγο με δυο τρεις βρασεις να παρουν το αρωμα και του ξυδιου ( να εξατμμιστει και να μεινουν τα αρωματα του ) και τα βγαζουμε , ειναι ετοιμα για σερβιρισμα , μυρωδατα και πεντανοστιμα .
Δοκιμαστε τα !!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου